Hoe ga ik van start op Footalents?

 1. Gebruikersaccount aanmaken

  De eerste stap is uiteraard het aanmaken van een gebruikersaccount. Dit kun je doen door te klikken op 'Account aanmaken'. Hier kun je dan kiezen om je Footalents accounts te baseren op je Facebook of je Google+ account. Op deze manier hoef je geen nieuw wachtwoord te onthouden en kun je eenvoudigweg aanmelden met je vertrouwde Facebook of Google account.
   
 2. Spelersprofiel aanmaken

  Nadat je je gebruikersaccount hebt aangemaakt en je aangemeld bent, zul je merken dat er in je hoofdmenu een optie is bijgekomen: "Mijn Spelersprofiel(en)". Als je daarop klikt heb je de mogelijkheid om één of meerdere Spelersprofielen aan te maken (de jouwe, of als ouder kun je het Spelersprofiel van je zoon/dochter aanmaken).
  Een deel van de gegevens zijn verplicht in te vullen, andere zijn optioneel. Vul zeker de spelershistoriek in want hierdoor kun je de spelers van jouw ploeg(en) door de jaren heen terug vinden en ook bijhorende foto's (persoonlijke en groepsfoto's).

 3. Eventueel extra beheerders toevoegen

  De persoon die een spelersprofiel heeft aangemaakt kan er ook voor kiezen om het beheer hiervan de delen met iemand anders, bijvoorbeeld vader en moeder die het spelersprofiel van hun zoon of dochter samen kunnen beheren.
  Dit kun je doen door het spelersprofiel te bewerken en helemaal onderaan het e-mail adres van de persoon toe te voegen. Deze persoon krijgt dan een e-mail.

 4. Upgraden naar een ander abonnementstype

  Ieder spelerprofiel start als 'free' account, maar wil je meer mogelijkheden kun hier alles lezen over de andere abonnementstypes en hoe je kan upgraden. Gebruikers die betalende spelersprofielen beheren krijgen extra kortingen bij onze partners, waardoor uw abonnementsgeld snel is terugverdiend.