Joma

Joma Sport België, de Belgische afdeling van de Spaanse fabrikant van sportkledij en sportartikelen, biedt Footalents gebruikers mooie kortingen aan op alle producten (dus niet alleen voetbaluitrusting)!

In het voetbalmilieu is Joma een gekende naam omdat het ondermeer Belgische clubs als KV Oostende (Jupiler Pro Ligue), KFCO Beerschot Wilrijk (eerste klasse B), KSV Roeselare (eerste klasse B) en RWD Molembeek (eerste amateurliga) kleedt. Vanaf volgend seizoen zal Joma ook Adidas vervangen bij RSC Anderlecht.

Bestel nu op de Joma webshop met de promotiecode van Footalents en geniet van een korting van 30% op al uw bestellingen!

OPGELET: Om te kunnen genieten van deze Joma promotie, moet u een gebruikersaccount hebben bij Footalents en een spelersprofiel hebben. Klik hiervoor op de 'LOGIN' knop rechts bovenaan en maak uw account aan of login via Facebook of Google, en maak daarna uw spelersprofiel aan.

 

Wenst u als club voordelige voorwaarden krijgen voor uw club-uitrusting of voetbalmateriaal? Contacteer Footalents via het contactformulier, en wij zorgen ervoor dat u van Joma voordelige club-voorwaarden kunt verkrijgen.