Vaakgestelde vragen

Wat is Footalents?

Footalents in een online platform voor voetballers, coaches en voetbalclubs. In eerste instantie willen we met Footalents aan alle (niet-professionele) voetballers, van jong tot oud, de mogelijkheid bieden om door de jaren heen hun spelersprofiel bij te houden, mooie foto's toe te voegen alsook video's van mooie acties, dribbels, penalty's, vrije trappen etc. te tonen aan de wereld.

De bedoeling is een grote online community uit te bouwen voor de populairste sport in België en dan hoofdzakelijk voor het jeugdvoetbal. De hele wereld heeft tijdens het WK 2018 in Rusland kunnen zien over welk voetbaltalent ons kleine landje beschikt. En dat alles is te danken aan de goede jeugdopleidingen die onze Belgische clubs en academies te bieden hebben, op alle niveau's.

Hoe kan ik mij aanmelden op Footalents?

Wij hebben ervoor geopteerd om u niet te verplichten om extra gebruikersaccount en wachtwoord te creëren om Footalents te kunnen gebruiken. U kunt eenvoudigweg uw Footalents gebruikersaccount linken aan uw Facebook of Google+ account. Op die manier hoeft u geen extra wachtwoord te onthouden. Voor mensen die geen Facebook of Google+ account hebben is er uiteraard de mogelijkheid om hun Footalents account aan te maken.

Hoeveel spelersprofielen kan ik onder een gebruikersaccount aanmaken?

Het maximum aantal spelersprofielen per gebruikersaccount is 4. Als ouder van enkele voetballende zonen en/of dochters is het logisch dat u voor ieder kind een spelersprofiel moet kunnen aanmaken. Moest u aan 4 spelersprofielen niet genoeg hebben, mag u ons steeds contacteren zodat wij u kunnen toelaten om er extra aan te maken.

Kan een spelersprofiel beheerd worden door méér dan één persoon?

Ja dat is mogelijk. Een spelersprofiel wordt via 1 gebruikersaccount aangemaakt maar het is mogelijk om via het spelersprofiel een uitnodiging te sturen naar een e-mailadres om mede-beheerders van een spelersprofiel aan te duiden.

Welke types abonnementen zijn er?

Footalents biedt de gebruikers een aantal verschillende mogelijkheden qua abonnementen. De verschillende types van abonnementen worden hier uitvoerig omschreven.

Hoe kan ik mijn gratis profiel upgraden naar een hogere formule?

Eens je je gratis spelersprofiel op Footalents hebt aangemaakt, kun je upgraden naar een betalende formule om extra foto's, extra video's etc. te kunnen toevoegen. De werkwijze om dit te doen staat hier uitgelegd.